Om


Oss.

Vårt mål är att vi alltid ska ha kvalitét som prioritering och aldrig fokusera på fel sak! Vi vill att du som kund ska vara lika glad när du kommer in som när du lämnar, kanske lite nöjdare bara! Kundservice är nånting vi aldrig ser svagt på och blir du inte behandlad på absolut bästa sätt, hör av dig direkt till oss så fixar vi det så gott vi kan!!

Vi använder endast det mest kvalitativa köttet från kor som lever ett långt liv före slakt. Den underbara marmoreringen och köttets muskelstruktur är vad som gör vårt kött speciellt.

Vårt bröd bakas dagligen och levereras till vår restaurang & foodtruck. Det är en brioche med struktur som tar emot köttsaften utan att förstöras.

Våra grönsaker hackad dagligen för högsta färskhet. Vi väljer noggrant ut våra råvaror och använder oss endast av högkvalitativa grönsaker.

 

 

Vi gör våra vegetariska och vegan puckar från grunden på ett klassiskt sätt med en modern tvist. Basen är kikärter och bondbönor med många hemliga kryddor och örter som gör den perfekta, saftiga och krispiga vego pucken.